We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken om ons te helpen bij de programmering en de organisatie. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

Programma


  • 2e helft maart in 't Perron Riet Fiddelaers over haar boek Natriltijd
  • voorjaar: workshop Taal en gezondheid, o.a. over gebruik medicijnen, lezen bijsluiter etc.
  • voorjaar: yogaworkshop ouder-kind
  • zaterdag 22 mei Symposium De toekomst van de dorpsbibliotheek in Dorpshuis De Schammert in Leende

2e helft maart Riet Fiddelaers introduceert haar boek Natriltijd


Over veerkracht in weerbarstige tijden. 

Wat mensen over haar boek zeggen: De huidige coronatijd vraagt om hoop, bemoediging en saamhorigheid. In haar eigenzinnige en authentieke stijl weet Riet woorden te geven aan het verlangen van ons allemaal om juist nú over voldoende veerkracht te blijven beschikken. Veerkrachtig worden ligt in het alledaagse besloten. Daarvoor geeft Riet praktische handreikingen. Een boek om te gebruiken als het ‘varen op zicht’ je even te veel wordt.

Op deze middag leest Riet enkele fragmenten uit het boek voor en gaat met de aanwezigen in op de boodschap die het boek uitdraagt.

Natriltijd is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mensen die moeten buigen voor het lot waar ze niet om gevraagd hebben.

 

Plaats: 't Perron. Reserveren via de website van Bibliotheek Dommeldal:

Deze lezing is deel van het thema Positieve Gezondheid, georganiseerd door de Vrienden van de Bieb, KBO-Heeze en Bibliotheek Dommeldal.