We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken om ons te helpen bij de programmering en de organisatie. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

Programma

 • Donderdag 13 april : IVN-lezing over unieke soorten in de natuur van onze gemeente Heeze-Leende.
  Bibliotheek Dommeldal en Vrienden van de Bieb organiseren samen met het IVN een avond over de natuur in onze gemeente, waarbij vooral aandacht is voor een unieke soortgroep, nl. de amfibieën. Bijzondere beestjes die kikkers, padden en salamanders, die zowel op het land als in het water leven.

   

  Wanneer: donderdag 13 april 20.00 - 22.00 uur
  Waar: Bovenzaal van Dorpshuis ’t Perron in Heeze
  Kosten: €5,- voor niet-leden en €3,- voor leden van de Bibliotheek, IVN of Vrienden van de Bieb. U wordt ontvangen met een kopje koffie/thee.

  Meer informatie en reserveren : https://dommeldal.op-shop.nl/1862/lezing-bibliotheek-en-ivn-wie-het-kleine-niet-eert/13-04-2023
 • Woensdag 25 mei : bezoek van schrijfster Anna v.d. Kruis.

  Anna v.d. Kruis afkomstig uit Heeze (1981) is afgestudeerd aan de schrijfopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Naast theaterteksten schrijft Anna proza. Ze zoomt in op hedendaagse symbolen, zoals bijv. smartphones en sashimi. Maar uiteindelijk gaan haar verhalen over universele thema’s: vriendschap, afscheid, eenzaamheid. Of, in de woorden van collega-schrijver en goede vriend Dirk van Pelt “Jij schrijft gewoon foto’s.”

  In Heeze heeft ze haar debuut met deze lezing over haar boek '821 mensen die er toe doen'!

   

  Datum: Woensdag 25 mei
  Tijd: 20.00 - 22.00 uur
  Toegang: € 7,00
  Meer informatie en reserveren :
   https://dommeldal.op-shop.nl/1863/bezoek-van-de-schrijfster-anna-v-d-kruis/25-05-2023