We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken om ons te helpen bij de programmering en de organisatie. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

Programma

  • woensdag 5 februari 20.00 uur 't Perron: Riet Fiddelaers over De Ballerina van Auschwitz Vanwege grote belangstelling herhaling van deze lezing!


woensdag 5 februari, 20.00 uur, 't Perron: De Keuze, Leven in vrijheid: de ballerina van Auschwitz. Lezing door Riet Fiddelaers.


 

 

 

Edith Eva Eger (92) is een van de laatst overlevenden van Auschwitz en schreef hierover de bestseller De keuze. Over overleven, het opnieuw oppakken van het leven waarbij vergeving voor haar belangrijk is. Dankbaar voor wat haar overkomen is? Riet Fiddelaers-Jaspers reisde vier dagen met haar mee tijdens haar bezoek aan Nederland en kreeg daarbij een dieper inzicht in de motieven van deze bijzondere vrouw. In het kader van de Holocaustherdenking in januari bespreekt Riet (rouw- en traumatherapeut) op deze avond het boek en de impact van een traumatische ervaring op het verdere leven.

 

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om mee te praten. Wilt u meer weten over het onderwerp, lees dan verder op  https://www.volkskrant.nl/kijkverder/2017/ballerina/;

 

https://www.deparelvanbrabant.nl/reader/61049#p=2.

 

Toegang € 5.

 

Kaarten verkrijgbaar online via https://dommeldal.op-shop.nl/.

 

U kunt ook reserveren via acmvanrossum@gmail.com.