We kunnen altijd vrijwilligers gebruiken om ons te helpen bij de programmering en de organisatie. U kunt ons een bericht sturen via het contactformulier.

Programma

  • donderdag 14 november 20.00 uur 't Perron: schrijfster Wanda Reisel GAAT NIET DOOR!
  • donderdag 12 december 20.00 uur 't Perron: verhalen en muziek
  • donderdag 9 januari 20.00 uur 't Perron: Riet Fiddelaers over De Ballerina van Auschwitz

donderdag 12 december, 20.00 uur, 't Perron: Avond met verhalen en muziek


De Vrienden van de Bieb nodigen iedereen uit voor een sfeervolle avond in december met verhalen en muziek, o.a. verzorgd door Vocal Group Mixed Melody.Toegang is gratis. 

Mixed Melody is een Vocal Group, bestaand uit 7 personen. 

Sopranen: MarieAnne van der Velden en Anja den Toom, alten: Annelies Melskens en Annelies Dorgelo, tenoren en percussie: Johan Eichhorn, Paul Vermeer en gitarist en bariton; Pieter van Heeswijck. 

De groep is In 1998 opgericht. Al vrij snel werd duidelijk dat het repertoire een mix zou worden van allerlei genres, vandaar dat MixedMelody een passende naam is.

Samen bouwt de groep aan een divers repertoire, van oude jazz tot klassiek, van Nederlandse volksliedjes tot populaire songs. 


donderdag 9 januari, 20.00 uur, 't Perron: De ballerina van Auschwitz


Edith Eva Eger (92) is een van de laatst overlevenden van Auschwitz en schreef hierover de bestseller De keuze. Over overleven, het opnieuw oppakken van het leven waarbij vergeving voor haar belangrijk is. Dankbaar voor wat haar overkomen is? Riet Fiddelaers-Jaspers reisde vier dagen met haar mee tijdens haar bezoek aan Nederland en kreeg daarbij een dieper inzicht in de motieven van deze bijzondere vrouw. In het kader van de Holocaustherdenking in januari bespreekt Riet (rouw- en traumatherapeut) op deze avond het boek en de impact van een traumatische ervaring op het verdere leven. Bezoekers worden van harte uitgenodigd om mee te praten. Toegang € 5. 

Lees eventueel vooraf https://www.volkskrant.nl/kijkverder/2017/ballerina/